NYHETER FRÅN STRÖMMINGSLOPPET

Här kan du läsa senaste nytt om Strömmingsloppet 

Gemensam löpträning- Provspring banan med oss onsdag 25 april 2018 kl 19. Samling på Lägret.

Ta chansen att testa banorna inför loppet! Medlemmar från Waxholms OK kommer att springa såväl 5 km och 10 km i olika tempo. Välkomna!

 

Vill du ha medalj? 

2018 har du möjlighet att välja om du vill ha en medalj efter loppet eller inte. För en del är medaljen viktig medan andra helst inte vill ha ännu en medalj. Vi ger dig möjligheten att välja när du anmäler dig! Om du inte vill ha en medalj så skänker vi de pengarna till välgörenet istället. Du väljer om du vill stötta WaterAid eller Rädda barnen. 

 

Friskvårdssatsning- Vaxholms Stad betalar startavgiften för sina anställda även 2018!

Anmäl dig som vanligt och betala själv, efter genomfört lopp får du startavgiften återbetald med lönen. Anmäl dig med lagnamn "Vaxholms Stad"

 

Lagtävling- Sätt ihop ett lag med jobbkollegorna, idrottsklubben eller kompisarna och tävla om vandringspriserna! Här premieras både snabbhet och bredd.

De fyra främsta löparna i laget räknas ihop till en sammanlagd tid. För övriga fullföljande löpare i laget (ytterligare max 6 stycken) dras fyra minuter per löpare ifrån den sammanlagda tiden i 10 km klassen. I 5 km klassen är avdraget per ytterligare löpare 2 minuter. I barnklasserna finns ett vandringspris för laget med flest fullföljande löpare totalt, oavsett kön, ålder och sträcka.

 

 

 

 

 

 

 

SPONSORER:            

 

Handelsbanken

 

Kastellet

 

Waxholms Hotell

 

 

 

 

ARRANGÖRER: